Αγορά

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στις φωτοστιγμές είναι προς πώληση. Μπορείτε να αγοράσετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε μόνο σε ψηφιακή μορφή και θα σας αποσταλούν στο email που θα δηλώσετε.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω διαδικασίας.

  1. Επιλέξτε τις φωτογραφίες και συμβουλευτείτε το κόστος του συνόλου φωτογραφιών που θέλετε.
  2. Συμπληρώστε σωστά την ειδική φόρμα παραγγελίας.
  3. Πραγματοποιήστε την συναλλαγή μέσω Paypal του ανώτερου ποσού που έχετε υπολογίσει.
  4. Όταν επιβεβαιωθεί από εμάς ότι η συναλλαγή σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, θα έχετε λάβει τις φωτογραφίες που παραγγείλατε εντός 2- 3 ημερών στο email που δηλώσατε.

Περιηγηθείτε στις φωτοστιγμές και διαλέξτε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε, σημειώνοντας την κωδική ονομασία του άλμπουμ (βίντεο) και το νούμερο της φωτογραφίας κατά σειράς προβολής παρουσίασης( για καλύτερα αποτελέσματα και περιγραφή φωτογραφίας). Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για αγορά μέσω Paypal, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας καθοδηγήσουμε για αγορά μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή άλλων εναλλακτικών τρόπων.

Μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες μια ή και περισσότερες. Η κάθε φωτογραφία στοιχίζει 5 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Για επαγγελματική χρήση το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας μαζί μας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε φωτογραφική κάλυψη για κάποια εκδήλωση που διοργανώνετε.

Για οποιαδήποτε απορία στην παραπάνω διαδικασία είμαστε στην διάθεση σας είτε μέσω email στο [email protected] είτε με SMS ή καλώντας μας στο 6948064378.