Το οπλοπωλείο «BIG HUNTER» εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά το 1992. Δημιουργός του είναι ο Πλαστουργός Ανδρέας, μανιώδης κυνηγός και σκοπευτής από το 1980, στο αγώνισμα του TRAP.  H μεγάλη αγάπη για το κυνήγι τον ωθεί   να ανοίξει το πρώτο  κατάστημα στο Περιστέρι της Αττικής, λιανικής πώλησης, δίνοντας ένα δυναμικό παρών, παροτρύνοντας τους κυνηγούς να επισκέπτονται τα σκοπευτήρια για την βελτίωση τους. Τα κοντάκια των κυνηγών προσαρμόζονται πλέον στο σωματότυπο του κάθε κυνηγού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κάθε άτομο είναι μια μοναδικότητα και μια ιδιαιτερότητα. Κάποιο κοντάκι που ταιριάζει στο σωματότυπο ενός κυνηγού, δεν ταιριάζει απόλυτα σε κάποιον άλλον.

Το κοντάκι δεν αποτελεί πλέον ένα μέρος του όπλου. Το σωστό κοντάκι είναι το πολυτιμότερο. Οι απαιτήσεις μεγάλωσαν και ο κυνηγός πρέπει να γνωρίζει ότι το όπλο που αγοράζει είναι σωστά προσαρμοσμένο στα μέτρα του. Το «BIG HUNTER» διαθέτει την τεχνογνωσία και την τεχνολογία με το νέο ειδικό όργανο μέτρησης κοντακιώνκαι το μηχάνημα μετατροπής σε νέα μέτρα, ακόμη και σε όπλα με συνθετικά-πλαστικά μέρη με απόλυτη επιτυχία.

Στο οπλοδιορθωτήριο μας γίνονται κάθε τύπου επισκευές, βαφές ατσάλινων μερών σε βάσεις και κάννες, καθώς και για πρώτη φορά βαφή σε βάσεις όπλων (δίκαννα, καραμπίνες) αλουμινίου εργκαλ, με καθαρισμό σε υαλοβολή, ανοδίωση και βαφή ηλεκτροστατική όπως στο εργοστάσιο παραγωγής.